Επιλογή Σελίδας

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος 2018-19

Ανακοίνωση

14 Μαΐου 2018

Αγαπητοί γονείς, 

Κατά το επόμενο σχολικό έτος υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει στο σχολείο μας Ολοήμερο Πρόγραμμα. Η έναρξη του Ολοήμερου είναι στις 13:15 και η λήξη του στις 15:00 ή 16:00, ανάλογα με τις δηλώσεις σας. Η ώρα αποχώρησης παραμένει σταθερή για όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους. Για τους μαθητές που θα εγγραφούν στο Ολοήμερο δίνεται η δυνατότητα συγκρότησης πρωινού τμήματος 7-8 π.μ., εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών.

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κ.λπ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.

β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι).

Οι εγγραφές στο Ολοήμερο θα γίνονται έως τις 12-06-2018.

Την αίτηση-δήλωση μπορείτε να τη ζητήσετε από το σχολείο.

Ίσως σας αρέσουν ακόμη…